Torta kesziteshez segitseg?
a tetejen csokimaz van.hogy lehet ra feher diszitest tenni,nem tejszinhabot,mert az osszeesik kesobb.vagy van ra trukk,hogy ne???
Az oldalara mit tegyek,hogy ne latszodjinak a lapok,es a toltelek kozotte?4 lapbol all.koszi!!!
Fehér csoki, vagy cukormaz a tetejére.
Az oldalát kend le krémmel, arra lehet szeletelt mandulát tapasztani, vagy körbe rakni babapiskotaval. Ha babapiskotat választod, akkor tekerd körbe szalaggal vagy cérnaval, hogy jol megtapadjon.
Ha jó zsíros tejszinhabod van és teszel bele habfixálót, akkor nem folyik szét, de szoktam úgy is csinálni, hogy tejszinport verek fel tej helyett tejszinnel, az is jó kemény hab lesz, így cukor sem kell bele, és másnap is szépen megtartaj a formáját.
Olsalát is diszítheted ilyen kemény tejszinhabbal, de körbe is kenheted és tört pirított mogyoróval kötbeszórod, én ilyet csináltam a héten, és szépen megtartotta a hűtőben a formáját másnap is a torta.
Ha fehérrel szeretnél rá írni akkor oylan mázat kell készíteni amivel a mézeskalácsokat is díszítik. ha csak simán a porcukrot vízzel kikevered matt lesz, és nem szép.
Ezt a cukorméázat készítsd el.
Gőz felett a fehérjét pocukorral és csepp ecettel vagy citromlével.
Gyönyörűen lehet vele díszíteni/írni a tortára.
Ha sok cukormázad marad az oldalára felragaszthatsz vele pl csokis rudat, kekszeket...stb
Vagy bekened az oldalát krémmel, és megforgatod csokidarában vagy bármi másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!