Pécsett hol tudnék nem túl drágán marcipánt venni torta készítéshez? És kb. mennyi kell egy két emeletes tortához?
Figyelt kérdés
Marcipánnal szeretném az emeletes tortámat bevonni és díszíteni. Vagy esetleg netről rendeljek?2013. júl. 17. 21:45
1/4 anonim válasza:
Ha még érvényes a kérdés akkor tudom ajánlani a desszert mestert! Nagyon jó minőségű dolgokat árulnak. És az ,hogy mennyi kell azt nem tudom megmondani ,mivel nem írtál méreteket ,mert az attól függ hányszor hányas a tortádnak az alapja és a második szintje :D
Marcipán helyett fondant-ot is használhatnál ,nekem azzal jobban megy :D
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. És ez amit írtál a neten található? A kapcsos tortafromám 26 cm. Ez lenne az alsó. A felsőt pedig egy edényemben sütném aminek az átmérője kb. 20 cm. És a fondantot ott is lehet kapni azon a helyen amit írtál? Köszönöm szépen!
2013. júl. 20. 20:53
3/4 anonim válasza:
Igen bocsi a késői kérdésért gondolom már nem aktuális :D De igen a fondant is ezen a honlapon megrendelhető! :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen még aktuális! :)
2013. nov. 17. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!