Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fondant készítéshez szüksége...

A fondant készítéshez szükséges zselatint helyettesíthetem torta zselével?

Figyelt kérdés

2012. jún. 23. 01:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Pont ma készítettem fondantot, és a zselatint feloldva kellett hozzáadni. Az melegítés után folyékony volt. A tortazselé viszont besűrűsödik.
2012. jún. 23. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Csinálj pillecukorból, ahhoz nem kell zselatin.

Vastagon kikensz vajjal egy hőálló tálat, beleteszed a pillecukrot és mikróba teszed, margarinos fakanállal megkavarod fél percenként, míg folyós nem lesz. Utána annyi porcukrot adsz hozzá, hogy gyúrható legyen. Ha már nem tudod kavarni, porcukros deszkán gyúrod bele tovább a porcukrot. Gyúrma állagú kell, hogy legyen.

2012. júl. 13. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!