1/8 anonim válasza:
Azt már nem tudod helyrehozni. Túlhevítetted.
A jó fondant egyik trükkje a megfelelő hőkezelés.
2/8 A kérdező kommentje:
de még nyers állapotában , amikor a sütit vonnám be vele akkor törik szét
2012. jún. 3. 10:18
3/8 anonim válasza:
Ezt így nem egészen értem...
Milyen fondant?
Házi vagy bolti porból készült?
5/8 anonim válasza:
tehát kevés vaj, vagy sok a porcukor. Alényeg, hogy túl száraz
6/8 A kérdező kommentje:
házi , most csináltam elöszőr
2012. jún. 3. 10:25
7/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy túl erősre főzted a cukorszirupot.
Gyakorlás kell a cukor "golyóra" főzéséhez.
8/8 anonim válasza:
Most néztem, hogy vannak a neten "hamis" fondant receptek is.
Te milyen receptúrát használtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!