Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek ha a fondant-om...

Mit tegyek ha a fondant-om szét töredezik?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Azt már nem tudod helyrehozni. Túlhevítetted.

A jó fondant egyik trükkje a megfelelő hőkezelés.

2012. jún. 3. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
de még nyers állapotában , amikor a sütit vonnám be vele akkor törik szét
2012. jún. 3. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem egészen értem...

Milyen fondant?

Házi vagy bolti porból készült?

2012. jún. 3. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
kevés a vaj
2012. jún. 3. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
tehát kevés vaj, vagy sok a porcukor. Alényeg, hogy túl száraz
2012. jún. 3. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
házi , most csináltam elöszőr
2012. jún. 3. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy túl erősre főzted a cukorszirupot.

Gyakorlás kell a cukor "golyóra" főzéséhez.

2012. jún. 3. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Most néztem, hogy vannak a neten "hamis" fondant receptek is.

Te milyen receptúrát használtál?

2012. jún. 3. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!