Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem túl sok a só, a páclé...

Nem túl sok a só, a páclé receptemben?

Figyelt kérdés

Füstölnénk,és lényegében :

2 l páclére számolva 8-10 ek sót javasolnak.

4-et tettem,de mint a méreg olyan sós a lé.

Tudom,hogy fél napos pác alatt csak sóra emlékeztető ízt ad neki,de nekem kicsit drasztikus már így a fele is.

10% sóoldat...

Ezen kívül a többi evidens,babérlevél,hagyma,bors,fokhagyma ,és magyarosság végett szárított erőspaprika,ezt jól átfőzni,és fél napig pácolnánk..


Az a drága jó barkácsszenvedély,ezt is kihozta,hogy ősszel kis füstölt hal legyen a házi füstölőben.


2016. okt. 21. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok.

Biztos, hogy ek-t írtak, nem inkább tk, vagy kk???

2016. okt. 21. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebbi recept szerint 2 kg sóhoz 10 liter víz a jó arány. Ez 2 literre átszámolva 40 dkg sót jelentene.
2016. okt. 21. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

40 deka.

Anyám...

Ez meg kb 10-15 deka,és még a felét raktam bele.

De 10 ek lett,meglátjuk.

2016. okt. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!