Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bográcsos szarvaspörkölthöz...

Bográcsos szarvaspörkölthöz pácoljam-e a húst?

Figyelt kérdés
Minél jobb íz kinyerése céljából. A hús konkrétan nem öreg.

2012. aug. 23. 18:16
 1/5 doboszoli ***** válasza:

Nem szükséges.

A vértől áztasd ki, a durva hártyákat esetleg távolítsd el.

Szerintem.

2012. aug. 23. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne.Viszont érleld, akkor lesz az íz és az állag teljes.És persze főzéskor egy kis vörösbor..;)
2012. aug. 23. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha bográcsos, hallgass a "Mesterre" = Doboszoli, nem fogsz csalódni!

Ha vadról van szó, akkor pedig méginkább rá hallgatnék.

2012. aug. 23. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:
Zavarba hozol. Csak érdekel a dolog, így ha tehetem, művelem.
2012. aug. 24. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

:D

Ne szerénykedj!

Én sem vagyok az, ezért bátran mondom, hogy én is tudom ám, mi a jó!

Ezért a korábbi válaszaid alapján mondom: bármikor, szívesen bekajálnék abból, amit te főzöl!

2012. aug. 24. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!