Bográcsos szarvaspörkölthöz pácoljam-e a húst?
Figyelt kérdés
Minél jobb íz kinyerése céljából. A hús konkrétan nem öreg.2012. aug. 23. 18:16
1/5 doboszoli válasza:
Nem szükséges.
A vértől áztasd ki, a durva hártyákat esetleg távolítsd el.
Szerintem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne.Viszont érleld, akkor lesz az íz és az állag teljes.És persze főzéskor egy kis vörösbor..;)
3/5 anonim válasza:
Ha bográcsos, hallgass a "Mesterre" = Doboszoli, nem fogsz csalódni!
Ha vadról van szó, akkor pedig méginkább rá hallgatnék.
4/5 doboszoli válasza:
Zavarba hozol. Csak érdekel a dolog, így ha tehetem, művelem.
5/5 anonim válasza:
:D
Ne szerénykedj!
Én sem vagyok az, ezért bátran mondom, hogy én is tudom ám, mi a jó!
Ezért a korábbi válaszaid alapján mondom: bármikor, szívesen bekajálnék abból, amit te főzöl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!