Mennyi hús illetve kenyér kell 40 fő részére, egy bográcsos főzés alkalmával?
a 30 deka hús teljesen korrekt,szóval úgy 12 kiló húst vegyél.ha pörkölt lesz, 3 kiló hagymát számolj alá.ha csak kenyér a köret fejenként fél kilót is számolhatsz,mert többször visszatérnek a bográcshoz a vendégek...:))
sok sikert
csak megerősítem 30 dkg hús, fél kg kenyér/fő az teljesen korrekt
ha esetleg nem állsz úgy anyagilag, akkor inkább babgulyás vagy pincepörkölt legyen a menü
Ha gyermekek ,és több hölgy is van a csapatban,természetesen vedd figyelembe!
Ők nem bírnak ennyit enni!Legalábbis szerintem!
mindenesetre inkább maradjon kaja, minthogy ne legyen elég
amúgy egy jó kis tejfölös hagyma v ubisali esetleg kovászos uborka sem rossz egy pörkölthöz
Megértem már néhány "társas főzést", elkövetőként is.
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a kosztosok az üres kondérba pislognak, és közölni kell: nincs több!
finom lesz az, de, ha jót akartok zsírral csináljátok.egy kis paprika paradicsom is mehet bele,de kb fél kiló elég az egészhez. a paradicsomról húzzátok le a héjat, a paprikát igen apróra vágva tegyétek bele, így el tud főni a szafttal.jó minőségű pirospaprikát vegyetek.
zsírt egy kiló húshoz, kb 10 dekát számoljatok.
sok sikert és jó bulit.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!