Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha tárcsázni akarunk, csirkeme...

Ha tárcsázni akarunk, csirkemellet, akkor bekéne pácolni vagy valami?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert 14 éves vagyok,a barátnőimmel szeretnénk tárcsázni,és nem értünk hozzá. Kö9szönjük a válaszokat.

2013. júl. 1. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Igen, nem ártana! :) Bármelyik bevásárlóközpontban kaptok grill pácot. A csomag hátulján fel van tüntetve, mekkora mennyiséghez elegendő. Azért fűszerezés után hagyjátok állni, hogy átvegye az ízét!
2013. júl. 1. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hozzáértés nélkül lebeszéllek róla. amúgy valóban pácolni érdemes, olajos-mustáros-fokhagymás-kecsapos-fűszeres... stb. pácban. van , aki joghurtos pácot készít. mindegyik finom, de maga a tárcsázás nem gyerekjáték, és ezzel nem kioktatni akarlak, csak óvni, benneteket, lányokat...

Te kérdezted a mennyiséget is ?

2013. júl. 1. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

IGEN, de mondjuk a pácoláshoz idő kell, nem sütés előtt fél órával kell hozzálátni. Az ilyen bolti pácokban nem vagyok jártas, de nagyfaterom szokott tárcsázni, és ő előző este pácol, ő otthon csinálja a páclevet ilyen fűszerkeverékekből (sültkrumpli!, grill, meg ilyenek, de a sültkrumpli biztos....) Amúgy én is szólok, hogy ne tárcsázzatok, mert ahhoz nem csak tüzet kell rakni, amiben nem hiszem, h annyira jártasak vagytok (rossz tűzzel nemcsak h nem fog sikerülni, de fel is gyújthatjátok a kertet....), hanem a tárcsában az olaj nagyon "köp", nagyon könnyen megégeted magad, és nagyon nehéz benne sütni..., megaztán ott van a kitakarítás...nagyfater nagyon sokáig pucolja: először a vízzel hagyja ott "főni" aztán többször kimossa mosogatószerrel, meg homokkal kidörzsöli belőle a zsírt, aztán..... naszóval, hosszú folyamat. ja, és ha nem is sokat süttök, akkor is 2 óra, mire elég jó lesz az olaj, aztán a húsokat körberakni a tárcsa szélén, aztán néhányat behúzni, aztán cserélgetni, szóval bonyolult és hosszú. Nem ajánlom, inkább serpenyőben süssétek, vagy rácsos grillen, ezeknél kisebb a veszély! Hidd el, szükséges valamennyi hozzáértés, és ha még itt kérdezed a pácolást, akkor nem vagy elég tapasztalt. Én két éves korom óta végignézem mindig, ahogy nagyfater csinálja, többször kikérdeztem erről, mégsem próbálkoznék tárcsázással a haverjaimmal, pedig nyaralni simán elmennék velük. Mindegy, kicsit elkalandoztam. Inkább ne tárcsázzatok, veszélyes! Szia, ha mégis tárcsáztok, sok szerencsét :)

L/14

2013. júl. 1. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, be kell! A csirkemellet egy kicsit kikloffoljátok, aztán befűszerezitek, majd egy mély tálba berakjátok és olajat öntötök rá, hogy teljesen ellepje. Csirkének fél nap is elég, de lehet 1 nap is. Reggel bepácoljátok beteszitek a hűtőbe és este vagy délután amikor süttök akkor meg kiveszitek.
2013. júl. 4. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Nem értem.....
2013. júl. 4. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!