Csirkemellet felgöngyöltem baconnel, sajttal (egészben), és beletekertem alufóliába, majd be a sütőbe. így jó lesz?
ez a bacon. :)
Nem tartotta volna meg, mert egyben vannak a nagy szelet húsok (klopfolva, nem szeletelve), és a sajtot a belsejébe tettem, nem ér hozzá a fólia.
Digónak igaza van, a 64-est pedig értem:)
Nem az a baj, hogy a fólia hozzáérne a sajthoz, hanem, hogy ez a göngyöleg megfő az alufóliában.
ezt simán zsiradékkal kikent tepsiben kellett volna sütni, esetleg a tepsit egy időre lefóliázni.
Remélem azért időben kicsomagoltad, a sajt is valamennyire épségben maradt, és a szalonna is megpirult rajta.
Én kis göngyölegekre gondoltam, nem egy ilyen nagy hústekercsre:)
jól néz ki, de én még visszatenném és pirosra sütném, közben azzal a szafttal locsolnám, ami alatta van, és utána, pihentetve tenném tálcára, esetleg ferdén szeletelve.
persze ez csak a szerény véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!