Megromlott a páclé a hússal együtt? Többi lent! Sürgős!
Figyelt kérdés
Két napja bepácoltam 2kg szarvashúst zöldséges pácban, (sárgarépa, petrezselyem, vöröshagyma, só, bors,foghagyma, babérlevél, bor) a zöldségeket jól megfőztem és a borral még 5percig forraltam, ezután öntöttem a húsra a még forró páclevet, teljesen ellepte a húst, nem hűtőbe de hűvös helyre raktam, és ma azt látom, hogy pezseg a páclé nincs rossz illata sőt....,de most akkor megromlott vagy nem ?2013. jún. 7. 13:52
1/2 anonim válasza:
Megromlott :: A felforralt páclevet mindig csak akkor lehet a húshoz adni amikor már hideg ..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. jún. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!