Eclert lehet sütni teljes kiőrlésű liszttel? Valaki már próbálta?
Én nem csinálnám...
Kár elrontani egy tuti süteményt ilyesmivel!
Ha muszáj tk. sütiket enned, akkor érdemes olyan receptet keresni, ami eleve abból van.
Máshogy veszi fel a nedvességet a tk. liszt, más lesz a süti állaga. Esetleg élvezhetetlen lesz... Vagy jó sok kísérletezés (és kukázás :-D) során kikísérletezheted a megfelelő arányokat...
Csak az egyik rokonomnak akarok kedveskedni eclerrel, és jobban szereti az ilyen teljes kiőrlésű cuccokat, de ha azt mondod, hogy elronthatja az állagát, akkor megfogadom a tanácsod és inkább rendes liszttel készítem.
Köszi a válszt!
Tk. liszttel ne, hanem durumlisztel!
En mindent azzal fozok, sutok. Nem hogy jobb, de fantasztikus lesz vele minden suti stb. Nem is ertem miert nem ez az alap liszt...raadasul a vercukorszintet is lassabban emeli, mert ősbuza fajta, maga a buzafajtaja ilyen, lassu felszivodasu. Nem pedig azert mert tk. Szoval hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!