Lehet a finomlisztet teljes kiőrlésű liszttel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Ki szokta így, mik a tapasztalatok?2012. júl. 24. 21:29
1/4 anonim válasza:
A nokedli sokkal sűrűbb, mint a fehér-lisztből. Tovább is főztem, mint a finomliszteset. Ennek ellenére kb. a fele is elegendő az étkezésnél, mivel sűrűbb, sokkal laktatóbb.
Valahol olyat olvastam, hogy valaki sütőport használ, hogy egy kicsit lazább állagú legyen mindazt, amit a TK-val készít. Nem tudom, még nem próbáltam.
Vasárnap ebben paníroztam rántanivalót, szerintem ott jó, mert már eleve tartást adott a padlizsánnak, sokkal vastagabb bunda lett rajta. Ott kifejezetten élveztem.
Egyéb dolgokra még nem mertem használni, pedig meg kellene próbálni.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez szeretnéd. sütibe pl nem jó csak tk lisztet hasnálni, mert csak egy kis görcs lesz az eredménye.
3/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm :)
2012. júl. 24. 21:53
4/4 Salx Narval válasza:
Én próbáltam nokedlit készíteni belőle, nekem nem tetszett az állaga, palacsintának sem volt jó, a panírozáshoz én is ezt használom, ill habaráshoz, ételsűrítéshez. Egyéb tésztafélékhez,pl pizza, pogácsa, stb, inkább keverve, sütikhez inkább rétes, vagy a finomliszt a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!