Minden sütemény receptben lehet helyettesíteni a finomlisztet egészségesebbel?
Figyelt kérdés
mert vannak ilyenek hogy graham liszt meg tönkönybúzaliszt meg teljes kiőrlésű.. Ezeket minden receptben használhatom a sima liszt helyett? Elsősorban most a karácsonyi sütik érdekelnének: bejgli, kuglóf, zserbó, hókifli és linzer, de úgy általánosságban is kérdezem.2009. dec. 8. 20:18
1/1 anonim válasza:
Szerintem lehet,csak arra kell figyelni,hogy a teljes kiőrlésű liszt sokkal tömörebb,mint a finomliszt.De ha adhatok egy tippet,Schorbert Norbinak(UpDate-es) van kimondottan sütésre alkalmas lisztje,ami nagyon egészséges,de elég drága(kb. 900/fél kiló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!