Mi bajom lehet, ha véletlenül a sütemény aljára ragadt kb.2x2 cm-es alufólia darabkát lenyeltem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 12:50
1/15 anonim válasza:
Semmi, pár nap múlva találkozol vele a klotyón!
2/15 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Ha ezen rágódsz és aggódsz, akkor emiatt (lelki okból) sokféle tényleges panaszt érezhetsz.
Ha nem törődsz vele, akkor semmi gond nem lehet, hidd el nekem :-)
Ha kemény acéllapka lenne (sorjás élekkel) akkor is kijönne és valószínűleg nem vágna bele semmidbe.
A vakbélgyulladást szokták mondani, hogy ilyen szeméttől lehet, de ez nem igaz, nem attól van.
Maga az alumínium nagyon stabil, nem fog oldódni, nem csinál semmit.
3/15 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod, ne aggódj:)
no para:)
4/15 anonim válasza:
Nyugi!
Egyszer a kutyám kikapta a kezemből az alufóliába csomagolt szendvicset, és befalta.
Kigittelte, és kész is volt.
Jót nevettem rajta.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok :) És igazatok is volt, nem lett belőle semmi baj! :)
2010. ápr. 28. 07:18
6/15 bemblebeee válasza:
sajnos meg fogsz halni nehézfémmérgezésben:D
8/15 A kérdező kommentje:
ti meg szánalmasok vagytok :)
2010. ápr. 30. 07:03
9/15 anonim válasza:
Szerintem az nem igaz h nem reagál semmivel, a sósavval sztem könynen reakcióba lép a gyomorba és AlCl3 lesz de nem fogsz belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!