Lehet érezni a tortán, ha finomliszt helyett teljes kiőrlésű rozsliszttel csinálom? Vagy sima teljes kiőrlésű liszttel inkább?
hát nekem olyan takarmány íze van :(
még az édesítést jobban meg lehet oldani, és a lidl-be kapható saját márkás folyékony édesítőt ajánlom ami sütésálló és mellékíze szerintem legalábbis nincs
de ezek a takarmány ízű lisztek...
Egész biztos, és szinte ehetetlen lesz.
Legalábbis én hasonló okokból magamnak palacsintát sütöttem TK lisztből. Csak azért ettem meg, mert nem akartam kidobni, no meg más kajával akkor nem készültem.:)))
Elkészíted a sütit a vendégeidnek, és te nem eszel belőle! Az nem neked készült, az nem a tied! Világos???
:)))))
Ha teljes kiörlésü liszttel készited, akkor egész más ize lesz, és egy tortához nem illik.
Viszont semmi értelme ennyire ragaszkodni ehhez a lisztfajtához, a diétádnak semmi baja sem lesz, ha egyszer finomlisztet használsz, ugyanis mindkét lisztfajtának ugyanannyi a kalóriaértéke, tehát emiatt nem fogsz hizni, sem a fogyás megállni.
A cukrot helyettesiteni szintén nem érdemes, mert ha édesitöszert haszználsz, az nagyon kiérzik (rossz), ha meg mézet teszel bele, az kalória szempontjából nem kevesebb, viszont az is rossz izt ad neki.
Süsd meg a tortát rendesen (a recept szerint finomliszttel meg cukorral), és te legfeljebb egy egész vékony szeletet egyél belöle.
A rozsliszt önmagában nem jó, mivel nem tud sikért képezni, mindenképpen kell, hogy legyen benne búzaliszt is.
Amúgy pláne az édesítőszer miatt igen tré állaga is lesz a piskótának.
Amúgy én helyette inkább egy hidegen készíthető túrótortát ajánlanék, valami ilyesmit:
Ezt jól át lehet variálni diétásra (édesítőszer, sovány túró stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!