Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a palacsinta tesztajahoz...

Ha a palacsinta tesztajahoz nem szensavas asvanyvizet rakok hanem sima menteset, akkor teljes gaz lesz vagy csak nem lesz annyira jo mintha savassal csinalnam? SOS

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
egy kicsit nehezebb lesz a tésztája. de finom lesz.
2012. aug. 3. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont sima csapvíz is jó.
2012. aug. 4. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
A szénsavas viz buborékjai a főszereplők a tésztánál! Annélkül nokedli lesz.
2012. aug. 4. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

XDD. én a nokedlitésztába is szódát teszek. amikor elvágok egyet, lukacsos a beljese, és lebeg a vízen, amikor kiszedem hidegvízbe. habkönnyű tőle.

palacsintát is csak szódával készítem.valóban a szénsavnak sok szerepe van a könnyedségben.

ha nincs szóda, vagy bubis víz, tényleg csináld csapvízzel inkább.

2012. aug. 4. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz gáz, sőt nokedli se, anyukam mindig sima vizzel csinálja és eddig nem volt nokedli.
2012. aug. 4. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha teszel bele egy késhegynyi sütőport, ugyan azt éred el vele, mintha szódával vagy ásványvízzel csinálnád.
2012. aug. 4. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Igen, valóban hasonló a hatása, ezért nem értem a szódásokat miért pontozták le... az összes palacsintasütödés szódával keveri a palacsintatésztát, és a háztartásokban is igen elterjedt.

ez egy módszer, nem kell használni, ha valakinek nem így tetszik.

amúgy sima vízzel és tejjel keverve is jó.ki hogy szokta, lényeg a végeredmény, a finom palacsinta.

2012. aug. 4. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
azért lett lepontozva mert lenokedlizte, nem szóda miatt...
2012. aug. 4. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Enyhével, szénsavmentessel, csapvízzel is jó lesz a palacsinta tészta! :)
2012. aug. 8. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!