Az egyik kollégámat azzal szokták viccelni, hogy hoznak neki cukorborsó főzeléket, meg hasonló zöldséges kajákat ha még egyszer azt mondja hogy "megint nincs semmi emberi fogyasztásra alkalmas kaja a menzán". Először még nem értettem miért mondják neki, még nem rég vagyok itt, aztán elmondták hogy ő utolja a zöldségeket, már úgy 5 éves kora óta mióta választhat nem is evett meg semmilyet, még a zsemléből is kidobja a salátát, pedig annak aztán ízét se érezni. Most 52 éves. Hogy bírja ilyen jól zöldségek nélkül? Betegnek sose beteg, 17 éve van a cégnél és még sosem volt betegszabin meg semmi. És tényleg nem is betegedett meg. Az utolsó mire emlékszik az asszem 2008 környékén volt egy megfázás.
Hogy hogy nincs az ő szervezetének szükséges semmi olyan vitaminra, tápanyagra ami a zöldségekből jön?
Eszkimok sem esznek zoldseget … lehet a kollegad egy inuit.
2020. nov. 8. 22:11
2/11 anonim válasza:
Én se eszek zöldséget, gyümölcsöt. Egyszerűen nem szeretem egyiknek se az ízét, van amelyik kifejezetten taszít. Szedek vitamin készítményeket. Szökőévente egyszer vagyok náthás két napig.
2020. nov. 8. 22:11
3/11 anonim válasza:
Mert tulajdonképp nincs is semmi szüksége a szervezetnek zöldségekre, ha valaki jó minőségű, sok féle húst, belsőségeket, tejtermékeket fogyaszt. Aztán a kollégád gondolom eszik gabonaféléket, néha gyümölcsöt. A húsokban minden vitamin megvan ami az embernek kell.
2020. nov. 8. 22:40
4/11 anonim válasza:
A mikrobiomja ahoz idomult.
2020. nov. 8. 22:44
5/11 anonim válasza:
Ha nem eszik elég rostot, az később fog (látható) problémákat okozni (mint pl szív- és érrendszeri betegségek). De ha müzlivel vagy ilyesmivel azt is beviszi, akkor nem feltétlen lesz baja.
2020. nov. 8. 22:56
6/11 anonim válasza:
Könnyedén, sokan étkeznek így.
2020. nov. 9. 06:06
7/11 anonim válasza:
Úgy, hogy nem szeretjük.
2020. nov. 9. 09:21
8/11 anonim válasza:
Hiába pontozgattok le, ha egészséges valaki zöldségek nélkül, az engem igazol. Hiába okoskodtok, hogy az milyen fontos, nyilvánvalóan látszik, hogy nem az.
2020. nov. 9. 10:23
9/11 anonim válasza:
Apám is csak annyi zöldséget evett, amennyi a pörkölbe, a rántottába és a húsleves levébe belefőtt, a gyümölcsöt pedig kizárólag folyékony, erjesztett állapotban vette magához. 75 éves koráig -akkor halt meg- kifejezetten jó állapotban volt, egyáltalán nem betegeskedett.
2020. nov. 9. 10:32
10/11 anonim válasza:
Vegetáriánusként mondom, hogy pl utálom a káposztás ételeket. 2 kivétel van: a savanyú kápi és a lila dinszteltkápi. Utálom a kelbimbót, brokkolit (csak krémlevesnek eszem meg), karfiolt, padlizsánért sem rajongok(de ettem már jót is). Ja és pl nyers salátát nem eszek csak úgy :D
Egyszóval: simán.
Én pl azt nem értem, hogy lehet junkfood nélkül élni... betegek, nem tudják mi a jó :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!