Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vitaminok nagy része elvész...

A vitaminok nagy része elvész a zöldségeknek ha sütik/főzik, de valaminek meg hasznosabb lesz a hő,akkor ,hogy van ez,honnan tudni melyiknek mi jó?

Figyelt kérdés

#Sütés,főzés,vitamin,hő
2020. okt. 17. 04:50
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Azt tudom, hogy a paradicsom nyersen és párolva, főzve is igen egészséges
2020. okt. 17. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy van, amelyiknek hasznosabb a hő? Annak a növénynek hasznos a főzés, amit nyersen nem tudnál megenni.
2020. okt. 17. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Olvastan valahol,hogy hő hatására oldódnak jobban valamiben a vitaminok.
2020. okt. 17. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Pl.sárgarépa
2020. okt. 17. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
A paradicsomot meg nyersen hiába eszed a likopinja miatt. Az csak főve táródik fel a sejtekből.
2020. okt. 22. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!