A vitaminok nagy része elvész a zöldségeknek ha sütik/főzik, de valaminek meg hasznosabb lesz a hő,akkor ,hogy van ez,honnan tudni melyiknek mi jó?
Figyelt kérdés
#Sütés,főzés,vitamin,hő
2020. okt. 17. 04:50
1/5 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a paradicsom nyersen és párolva, főzve is igen egészséges
2/5 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy van, amelyiknek hasznosabb a hő? Annak a növénynek hasznos a főzés, amit nyersen nem tudnál megenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Olvastan valahol,hogy hő hatására oldódnak jobban valamiben a vitaminok.
2020. okt. 17. 15:58
5/5 anonim válasza:
A paradicsomot meg nyersen hiába eszed a likopinja miatt. Az csak főve táródik fel a sejtekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!