Van érdemi különbség a főzés és a párolás között? Íz és textúra szempontjából (pl zöldségek esetében)
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 13:41
1/3 anonim válasza:
Főzéskor kioldódnak a lébe az anyagok nagy része (pl.levesek. főzelékek) pároláskor benne marad.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Ez azzal is jár, hogy a párolt zöldségnek intenzívebb íze van, illetve állaga -ha jól csinálja az ember-roppanós, de ne, nyers
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld kéz ^^
2019. aug. 17. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!