Húsleves készítésnél miért szedik külön a zöldségeket és a húst?
"Húsleves készítésnél"?!
Azert szedik kulon, mert a hus lassabban keszul el mint a zoldseg, ezert elobb a hust teszik fel foni es csak utana teszik bele a zoldsegeket.
jaaa. akkor ezt családos embereknek találták ki?
értem, én azt hittem ,hogy egyben nem lenne teljesen jó, vagy más lenne az ízhatás, nem értettem az egészet, hogy ez miért szokás...
Családos? Ez meg honnan jött?
Ha egymagamra főzök, akkor sem szeretnék a léből halászni zöldséget meg húst, természetesen akkor is külön szedem. Meg akkor lassabban is fogy el ha csak egy ember eszi, még inkább érdemes külön szedni hogy ne romoljon meg hamar.
Ha valami így észszerű akkor miért szívna vele az ember feleslegesen? Nem értem hogy jön ide az hogy valaki családos vagy sem.
Jó nem kell kötekedni. Apám , igaz nem követte a recepteket, de nem főzött rosszul, ő sosem tette külön a zöldségeket, húst...stb
mi öten voltunk egy családban...
és amúgy én megtudom enni a levest úgy is , ha egyben van...
nekem ez fura szokás....
de, tény, hogy életem első húslevesét készítem....
Ja, még annyit nem értek, hogy míg a zöldséget és a húst külön szedik, a hús levét minek kell leszűrni?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!