Hogy sütitek ki a sajtot, hogy ne folyjon szét? Illetve a tepsis krumplit hogy sütitek ki ropogósra?
Megmondom őszintén nem vagyok egy nagy szakács, 19 éves vagyok. A párommal nem rég költöztünk össze, és nyilván azért jobban benne vagyok a témában. 😂 Nem az ízesítésekkel van a bajom, hanem a sajt sütésnél pl: kicsit mindig megfolyik a sajt. Nem fagyasztott sajtot veszek, hanem ezt a rendes rántott sajtnak való rudas sajtot (nem tudom a nevét🙁) bepanírozom és forró olajba teszem bele. De valahogy mégis megfolyik. Valaki tud valami tippet adni rá??
Illetve a tepsis krumplival van bajom, megcsináltam már úgy, hogy előtte picikét megfőztem, csináltam már úgy, hogy befedtem alufóliával utána levettem és tovább sütöttem.
Viszont ugye mi nem szeretjük a párommal a zsírban/olajban tocsogó ételeket és elég kevés olajat használok (lehet ez a probléma, nem vagyok konyhatündér ezért is kérem a segítséget) és mindig picit leragad, de nem megég hanem jó ropogós lesz az alja, Csak az alja😂
Viszont a teteje illetve a közepe inkább mondanám főtt krumpli félének hiába sütöm. Erre tudnátok valami jó tippet adni? Esetleg egy folyamatot leírni, hogy ti hogy csináljátok?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!😊
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Rántott sajt:
https://www.youtube.com/watch?v=nWJ3wd4qFfU
Olajban sült krumpli:
https://www.youtube.com/watch?v=GY7ybK_TK4M
Töltött burgonya:
https://www.youtube.com/watch?v=Uz97b36f3nU
A tepsiben, sütőben sütés titka maga a sütő, ha csak alulról melegíted a tepsit, természetes, hogy az alul lévő krumpli ropogósra sül, ahol kevesebb hőt kapott, ott nem lesz ropogós (de nem is jó, ha teljesen kiszárítod)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!