Tomi92 kérdése:
Hogyan kell a kacsacombot ropogósra és omlósra sütni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 09:59
1/3 anonim válasza:
Zsírozd ki a tepsit, rakd bele a besózott, befűszerezett combokat, önts alá pár kortynyi vizet és fóliával beborítva dugd a sütőbe. Amikor a husi átpuhult, fólia le, akkor kezded pirítani. Nem árt, ha esetenként saját zsírjával meg-meg-locsolgatod. Akkor biztosan szép piros és ropogós lesz.
Ha felső lángon lábasban, akkor egy kicsit több zsírt tegyél a teflon-edénybe, forgasd át benne a combokat fehéredésig minden oldalát, majd jöhet a pár korty víz + fedő. A többi már ugyanaz!
3/3 anonim válasza:
Én a kacsát-libát úgy sütöm, hogy víz helyett mindég tejet öntök alá,és azzal a lével locsolgatom. A tejtől finom omlós húsa lesz és megpirul. Ezt a cseh háziasszonyoktól tanultam akik mesterek a kacsa-liba sütésben.Próbáld ki,azután csak így csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!