Olyan krumplim van, hogy nem tudom egyszerűen ropogósra megsütni. Már sokat sütöttem, de ilyennel nem találkoztam. Szinte már megég de akkor is puha marad. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 11:05
1/2 anonim válasza:
Vásárolj sütnivaló burgonyát. Ugyanis nem minden fajta alkalmas sütésre...
2/2 anonim válasza:
Használd el főzésre, és vegyél másikat, ami sütni való.
Ezek a "C" típusú burgonyák. Sajnos, a terméken általában nem szerepel sem a fajta, sem a típus, a legtöbb mai háziasszony meg ránézésre nem tudja megállapítani, ezért ez általában lutri.
Itt egy táblázat, hátha segít valamit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!