Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet ropogósra sütni...

Hogyan lehet ropogósra sütni a bundáskenyeret?

Figyelt kérdés

A gyermekem valakinél evett , állítólag olyan ropogós volt, mint a pirítós. Én akárhogy csinálom, általában szikkadt kenyérből, ha csak friss van, a sütőben kicsit megszárítom a szeleteket, de a forró zsírban azonnal visszapuhul és nem lesz ropogós, akármennyire sütöm is.

Nekünk a párommal tökéletes így is, de nem tudok rájönni a roppanós bundáskenyér titkára .

ha valaki tudja , kérem adja közre.



#bundás kenyér #ropogósan
2015. márc. 10. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Sosem hallottam még, esetleg kérdezd meg azt akinél ette a gyerkőc.
2015. márc. 10. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Van aki bepanírozza, tej, liszt, tojás, zsemlemorzsa, így jó ropogós lesz.

Ropogós lehet akkor is, ha szikkadt kenyeret éppen csak megmártassz a tojsban és azonnal sütöd.

2015. márc. 10. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Addig kell sütni, míg kérget kap. A majdnem odakap előtti pillanatokat, ha elkapod, akkor fincsi ropogós lesz.
2015. márc. 10. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd még kikérdezem, és majd kísérletezem :-)
2015. márc. 10. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Tapadásmentes bevonatú serpenyőben néhány csepp olajon, és magas hőfokon.

A kenyeret nem szabad a tojásban áztatni, csak éppen megmártva már sütni is!

2015. márc. 11. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne tocsogjon a tojástól. Ha így sütd, ropogós lesz.
2015. márc. 11. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 zolidobos ***** válasza:
Az egyik oldalát megszívatom tojással,a másikat csak megpirítom a zsiradékban.
2015. márc. 11. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!