Hogyan lehet ropogósra sütni a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
A gyermekem valakinél evett , állítólag olyan ropogós volt, mint a pirítós. Én akárhogy csinálom, általában szikkadt kenyérből, ha csak friss van, a sütőben kicsit megszárítom a szeleteket, de a forró zsírban azonnal visszapuhul és nem lesz ropogós, akármennyire sütöm is.
Nekünk a párommal tökéletes így is, de nem tudok rájönni a roppanós bundáskenyér titkára .
ha valaki tudja , kérem adja közre.
#bundás kenyér #ropogósan
2015. márc. 10. 15:55
1/7 anonim válasza:
Sosem hallottam még, esetleg kérdezd meg azt akinél ette a gyerkőc.
2/7 anonim válasza:
Van aki bepanírozza, tej, liszt, tojás, zsemlemorzsa, így jó ropogós lesz.
Ropogós lehet akkor is, ha szikkadt kenyeret éppen csak megmártassz a tojsban és azonnal sütöd.
3/7 anonim válasza:
Addig kell sütni, míg kérget kap. A majdnem odakap előtti pillanatokat, ha elkapod, akkor fincsi ropogós lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd még kikérdezem, és majd kísérletezem :-)
2015. márc. 10. 19:44
5/7 anonim válasza:
Tapadásmentes bevonatú serpenyőben néhány csepp olajon, és magas hőfokon.
A kenyeret nem szabad a tojásban áztatni, csak éppen megmártva már sütni is!
6/7 anonim válasza:
Ne tocsogjon a tojástól. Ha így sütd, ropogós lesz.
7/7 zolidobos válasza:
Az egyik oldalát megszívatom tojással,a másikat csak megpirítom a zsiradékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!