Nagyon szeretem a bundáskenyeret de egy idő után unalmassá válhat ha folyton azt eszem. Van valami hasonló elkészítésű eljárás kenyérre (sütés, stb), vagy bundáskenyér felturbózása?
Általában paradicsommal és teával fogyasztom.
Szeretnék hasonló jellegű kenyérszelet készítést olvasni tőletek
a tojásba reszelhetsz sajtot
lilahagyma apróra vágva
ha a kenyér vastagabb meg is töltheted. vágsz bele egy rést amibe pl bacon vagy egy kapros túrós töltelék:D hirtelen ennyi jutott az eszembe
töltheted sajttal, szalonnával,szalámikkal.
Bundázásnál a tojásba keverhetsz zúzott fokhagymát is, vagy mint írták-sajtot.
Egyél mellé zöldségeket, én imádom hozzá a póréhagymát, vöröshagymát, retket, uborkát, hegyes erőspaprikát.
Sőt olykor még forrón rárakok egy szelet sajtot és nyomorok rá egy pici mustárt. Isteni
Két tosatkenyeret finom kenőmájassal összeragasztani, átlósan félbevágni, tojásba forgatva kisütni.
Esetleg egy kis plusz reszeltsajt még forrón rá. nagyon finom.
Ú, meg is kívántam, na de majd holnap,mert ma maradékot eszünk. :)
Én sokféle módon szoktam enni, attól függ mikor milyen kedvemben vagyok. Az egyik kedvencem,hogy bőségesen megkenem tejföllel és megszórom sajttal, ennek az íze kicsit hasonló a lángoséhoz. Van úgy,hogy jól megpakolom zöldséggel (uborkával, paradicsommal esetleg paprikával). A másik kedvencem: vékonyan megkenve piros arannyal, isteni finom! :) De van úgy,hogy csak simán minden feltét nélkül kívánom meg. Ezekhez a bundás kenyerekhez kötelező a citromos tea!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!