Mit készítenétek aszalt eperből?
Figyelt kérdés
Nagy lelkesen aszaltam az epret májusban. Rengeteg lett. És most itt töprengek, mégis milyen étel készíthető belőle. Vagy mire használhatnám...2020. okt. 20. 21:25
1/14 anonim válasza:
Fozzel belole lekvart … most mar hamar meglesz :) - vicceltem.
Amúgy szerintem sutibe siman mehet, kremdesszertbe is jo lehet, de fagyiban is eltudom kepzelni.
4/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy az én válaszommal mit tudsz kezdeni, de én imádom az epres müzlit. Esetleg ha picire összeaprítod, zabpehellyel, csokidarabokkak, mogyóróval elég sok kijön belőle. 😅
Vagy süthetsz kalácsot/kuglófot, és mazsola helyett epret teszel bele. Az is biztos finom lehet. Esetleg tejbegrízbe... Ez már számomra is elvetemült ötlet, de egyszer lehet kipróbálom. 🤔
6/14 anonim válasza:
Most meg csak aszalt eper … ha sokaig gondolkodsz rajta, szaritott eper lesz belole.
7/14 anonim válasza:
Préseld ossze magokkal, csokidarabokkal … muzliszeletnek.
8/14 anonim válasza:
Csinalj belole epernyaklancot es fülbevalót, farsangkor majd te lehetsz a tavasztunder.
9/14 anonim válasza:
Amikor nagyon sok aszalt epret keszitettel mire gondoltál, hogy majd mit fogsz belole csinalni? Valósítsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!