Az aszalt gyümölcsöt le tudom darálni?
Figyelt kérdés
Ilyenkor olyan állagot kapok mint a ceklapor, csak gyumolcsbol?2017. okt. 23. 11:20
1/6 anonim válasza:
Aligha. Az aszalványok jelentős mennyiségű vizet tartalmaznak, kenődnek, ragadnak és nem törnek.
2/6 anonim válasza:
Szerintem húsdaráló leviszi, a csiga átpréseli a roston, ez nem akadály.
De nem lesz szép vágott felületű, mint pl ha egy soványabb hús darálsz éles késsel.
Inkább egy kenhető massza lesz.
3/6 anonim válasza:
Hát porállagot semmiképpen nem kapsz belőle. Az aszalmányok szárítottak ugyan, de azért nem zörögnek.Le lehet darálni, de egy kenhető, pépesnél kicsit durvább állagot nyersz belőlük.
4/6 anonim válasza:
Tegyél hozzá valamit, ami felszívja a nedvességet és azzal együtt daráld.
Mihez használnád?
5/6 anonim válasza:
A liofilizált gyümölcsöt tudod porrá darálni
6/6 anonim válasza:
Én eddig csak mazsolát daráltam, remek ragacsos állaga lesz, sok diót felvesz, így készül a legegyszerűbb édességem.
A többi aszalt gyümölcs sem csontszáraz, ha ennyire ragacsos masszát nem is adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!