Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az aszalt gyümölcsöt le tudom...

Az aszalt gyümölcsöt le tudom darálni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor olyan állagot kapok mint a ceklapor, csak gyumolcsbol?
2017. okt. 23. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Aligha. Az aszalványok jelentős mennyiségű vizet tartalmaznak, kenődnek, ragadnak és nem törnek.
2017. okt. 23. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem húsdaráló leviszi, a csiga átpréseli a roston, ez nem akadály.

De nem lesz szép vágott felületű, mint pl ha egy soványabb hús darálsz éles késsel.

Inkább egy kenhető massza lesz.

2017. okt. 23. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát porállagot semmiképpen nem kapsz belőle. Az aszalmányok szárítottak ugyan, de azért nem zörögnek.Le lehet darálni, de egy kenhető, pépesnél kicsit durvább állagot nyersz belőlük.
2017. okt. 23. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél hozzá valamit, ami felszívja a nedvességet és azzal együtt daráld.

Mihez használnád?

2017. okt. 23. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A liofilizált gyümölcsöt tudod porrá darálni
2017. okt. 23. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Én eddig csak mazsolát daráltam, remek ragacsos állaga lesz, sok diót felvesz, így készül a legegyszerűbb édességem.

A többi aszalt gyümölcs sem csontszáraz, ha ennyire ragacsos masszát nem is adna.

2017. okt. 23. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!