Egy ételhez paradicsomszószt írnak, de csak sűrített paradicsom van. Működhet, ha adok hozzá paradicsomlevet, hogy hígabb legyen?
A paradicsomszósz: hideg vízzel szoktam elkeverni a sűrített paradicsomot. Akkor lesz belőle szósz, ha kavarsz egy kis rántást, felengeded, és ezt a felhígított sűrített paradicsomot belefőzöd. Csipet só, ízlés szerinti cukor bele.
Különben a recept nem paradicsom szószt!!, hanem paradicsom lét!! írna.
Csak úgy érdekességből mondom, a roppant hozzáértő lepontozó szaktekintélyeknek, a paradicsomléből a vizet vonják ki, hogy parpüré legyen, úgyhogy paradicsomlé állag eléréséhez konkrétan nem létezik értelmesebb megoldás, mint visszahígítani vízzel.
Mondjuk abban nincs sok meglepetés, hogy hozza az oldal a szokásos színvonalat...
Mi a recept?
Mert a paradicsomszósz az egy kész kaja....
A paradicsompüré, ami boltban kapható
#6: Ez. Hozzátenném, hogy háziember vagyok és a Mekk Mester a csengőhangom :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!