Ti hogy szoktátok csinálni lasagnehoz a paradicsomos szószt?
Komplett bolognait csinálok.
Sűrű az, mint annak a rendje.
Konkrétan ezt a receptet szoktam csinálni:
Én ugyanazt a receptet használom mint a 3-as, annyi különbséggel, hogy nem készítem el külön a zöldséges, paradicsomos szószt, hanem együtt készítem a hússal, így nincs turmixolás, de tökéletes a végeredmény.
Kedves Kérdező!
Nem nézlek amatőrnek, de muszáj megkérdeznem!
Ugye nem főződ ki előtte a tésztát, hanem nyersen (szárazon) rakod össze?
Mert a nyers tészta rengeteg lét felszed, hogy megpuhuljon és a végeredmény nem lesz folyós a sütés után, hanem pont olyan lesz, amilyennek lennie kell.
Még valami:
Amikor összeraktad a szószt és a hús is kiengedte a levét, vedd le a fedőt és közepes lángon (nekem gáz van) hagyd elfőni a fölösnek gondolt lét. De ne vidd túlzásba, mert kemény marad a tésztád!
Köszi szépen a válaszokat!
Dobozos paradicsompürét használok, gondoltam hogy annak nem kellene annyira hígnak lennie.
Persze, nyersen rakom bele a tésztát, végül is igaz hogy ha megszívja magát akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!