Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyers paradicsomszósz? SOS

Nyers paradicsomszósz? SOS

Figyelt kérdés
Paradicsomos gnocchit csináltam es mar a sütőből is kivettem, de nyers a szósz- sűrítményből van- mit tudok csinálni, hogy jó legyen? Kérlek segítsetek:((

2020. jan. 24. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Ha a sütőben sütötted és a gnocchi megsült, hogy lehet a szósz nyers?
2020. jan. 24. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat ez az...de igazabol mostanara már elengedtem a dolgot..
2020. jan. 24. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy érted, hogy nyers?
2020. jan. 24. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A paradicsomszósz nem nyers, legfeljebb íztelen, meg híg lehet ilyen esetben.
2020. jan. 24. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne màr nyers?
2020. jan. 24. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyers, hanem ízetlen/fűszerezetlen. Sokban függ, hogy milyen fűszer kerül a paradicsommártásba, ill. hogy milyen sajt kerül hozzá (ami lehet mozzarella és/vagy parmezán).


Az alap paradicsomos gnocchi recept:

- Fokhagymát (esetleg vöröshagymát) apróra vágsz

- A hagymát olívaolajon megdinszteled (a fokhagymánál vigyázva, nehogy leégjen)

- Aztán mehet rá a paradicsompüré, só, bors ízlés szerint, egyéb zöldfűszer (oregánó, bazsalikom) és főződ negyed óráig


Közbe a gnocchit megfőzöd, tepsibe a mártás egy részét beleöntöd, erre megy a gnocchi, aztán a mártás maradékával bevonod, mehet a tetejére reszelt parmezán/mozzarella kombó (esetleg néhány friss bazsalikom levél) aztán előmelegített sütőben kb. 180-200 fokon 10-15 perc alatt készre sütöd.


Ha így csinálod, biztos nem lehet hiba.

2020. jan. 24. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

a #6-os válaszoló tökéletesen leírta!


Legközelebb ne sűrítményt használj, hanem dobozos (hámozott) paradicsomkonzervet. Van aprított verzióban is. A sűrítményből legfeljebb 1-2 kiskanállal használj hozzá, ha túl híg lenne.

2020. jan. 24. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!