Meddig jó a paradicsomszósz bontva a hűtőben?
Figyelt kérdés
Passzírozott paradicsomszószról van szó, egy ideje már magányosan szomorkodik a hűtőben, ma meg akartam csinálni tésztához, de látom, hogy a doboz fala már megütötte a pubertást - aka penészedik, maga a szósz az alján úgy néz ki/ílik stimmel, de azért megkérdezem a tapasztaltabb polgártársaimat.
Anyámat szoktam ilyennel nyaggatni de most nem ír vissza na.
2019. nov. 4. 18:14
1/4 anonim válasza:
Hát ha penészes, akkor már nyilván nem jó.
3/4 anonim válasza:
Legközelebb főzd meg az egészet, ha már felbontottad, és vagy 1-2 napon belül a másik felét is elfogyasztod, vagy a kész mártást lefagyasztod, és akkor bírja sokáig.
4/4 anonim válasza:
Én az egy hete bontottat még fel szoktam használni (nyilván bátrabb vagyok a rendesen visszazárt üvegessel mint a konzervvel), de ha penészes, azt már dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!