A milánóit hogyan készítítek?
Sonkával vagy darálthússal csináljátok?
Mi ha kész szószt veszünk abban általában van gomba is, de ha otthon csináljuk a szószt is, nem rakunk bele, a pörkölt alapra (dínsztelt hagyma + piros paprika) csak paradicsomszószt, pici cukor, ketcup, fűszerek (oregano, só, bors), meg ugye darálthús.
Az különbözteti meg a bolognai-tól elvileg, hogy abban van darálthús.
De én a milánóit is gyerekkorom óta darálthússal ismerem, el sem tudom képzelni sokával. És a környezetemben is mindenki milánóinak hívja, nem bolognainak.
Makarónival és Spagettivel is szoktuk enni.
Nem kell sefnek se szakacsnak lenni, de akkor ne nevezzuk mar Bolognainak.
Max bolognai ihletesunek.
Ennel mar csak a porkolt alapos valaszolo a jobb...🤣😅 Azon sirtam.
13: ja-ja... meg mikor előjönnek olyan kajákkal, amiben szinte minden alkatrészt mással helyettesítenek, de azért az eredeti névvel illetik...
Röhej!
Autentikussag ide vagy oda, ezt nevezem annak. Milanoi szosznak. Akármilyen tésztával
Sonka, gomba, paradicsomszosz, fűszerek
Nincs porkoltalap
Nem tudom, ti ilyenkor amugy mitol érzitek ezt.
Az Olaszorszagban elt sógornőm se igy adja elo magat
Jo a nevtelenseg, bátorság,lesz aromsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!