A milánóit hogyan készítítek?
Sonkával vagy darálthússal csináljátok?
Mi ha kész szószt veszünk abban általában van gomba is, de ha otthon csináljuk a szószt is, nem rakunk bele, a pörkölt alapra (dínsztelt hagyma + piros paprika) csak paradicsomszószt, pici cukor, ketcup, fűszerek (oregano, só, bors), meg ugye darálthús.
Az különbözteti meg a bolognai-tól elvileg, hogy abban van darálthús.
De én a milánóit is gyerekkorom óta darálthússal ismerem, el sem tudom képzelni sokával. És a környezetemben is mindenki milánóinak hívja, nem bolognainak.
Makarónival és Spagettivel is szoktuk enni.
Darált hússal, de az bolognai.
Bár milanoinak hívjuk.
Olajra darált hús, rá vegeta, sok oregano, fokhagyma.
Osszepiritom, majd rá paradicsom püre.
Higitom vízzel, majd vagy ketchup, vagy egy pici cukor bele.
A vége felé beledobok egy babér levelet is
Huhhh... Most 128 olasz harakirit követett el... :-)))))
Olasz kaja + ketchup = SZENTSÉGTÖRÉS,!
Jesszusom mekkora haziasszonyok vannak itt, urameg.😅🤣👎
Bolognai kamu modra, Milanoi gomba es sonka nelkul d.hussal, ketchup, vegeta, baberlevel meg Knorr por...fuj.🤮
Sem a Bolognai ragu sem a Milanoi szosz nem igy keszul...
És akkor mi van ? Szerintem senki sem sous chef itt :)
Úgy készíti mindenki , ahogy akarja , nem kell mindent úgy csinálni ahogy a nagykönyvben meg van írva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!