Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántás nekem mindig darabos...

A rántás nekem mindig darabos marad (pl. Ha főzeléket készítek). Hogy csináljam, hogy ne legyen darabos?

Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Elmondta kb 10 ember ugyanazt, annak a fele le van pontozva, hogy kell a rántást megcsinálni..:D
2020. szept. 9. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem én pontozlak le titeket.
2020. szept. 9. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a lenyeg hogy hignak kell lennie tehat ez nem suru cucc, a lenyeg hogy benne van az ize, de fel kell higitani.
2020. szept. 9. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!