Miért marad darabos a krémleves?
A múltkor karalábéból, répából és krumpliból készítettem kremlevest. Nagyon darabos maradt, konkretan at kellett szűrni és maradt egy zöldségpüré.
Most brokkolikrémlevest főztem, direkt hagytam a brokkolit szétfőni, de az eredmény ugyanaz.
Korábban nem volt ilyen problémám, főleg nem brokkolival.
Egy elég erős Bosch aprítógépem van, próbáltam a késes aprítóval, utána a jégtörővel, majd botmixerrel is nekiestem. Vízzel is hígítottam.
Korábban volt egy márkátlan turmixgépem, de azt elajándékoztam, mivel feleslegesnek tartom, hogy ennyi kütyü legyen a konyhában.
Valaki járt már így? Lehet, hogy mégis turmixgép kellene?
Kérlek ne nézzetek mar hülyének, nem vagyok gyerek, gyakran főzök. :D Irtam is, hogy korabban sosem volt problémám, illetve hogy nem szeretek botmixert hasznalni, eppen ezert használtam korabban turmixgépet. Kíváncsi voltam, hogy mas próbálkozott-e aprítóval, tapasztalt-e ilyesmit.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!