Ti hogy készítitek a csili babot? Paradicsomkonzerv, csak püré, vagy darabos, vagy csak friss paradicsomból jó?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 20:00
1/3 anonim válasza:
Gondolom, ez erősen egyéni minden pontjában... Mi kizárólag paradicsompüréből készítjük, az mindig kapható és finom, a paradicsombefőttjeimet olyan ételre tartom, amibe szerintem muszáj darabos: lecsó, dahl. A chilisbabba nekünk pont jobb a püré. A bolti paradicsom amúgyis rém ízetlen, azzal nem tudok mit kezdeni.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is jobban szeretem purebol csinálni, nem a darabosbol, de sajnos most csak az volt otthon, és semmi kedvem nem volt vásárolni menni, szépen szét főtt azért, nem lett annyira rossz, de én szeretem csak a purevel. Férjemnek jó volt így is.
2018. szept. 11. 22:00
3/3 anonim válasza:
Püréből szoktam csinálni, de ha van, dobok bele egy szem paradicsomot is, felkockázva. Nekem ez vált be leginkább íz tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!