Házi paradicsompürét szeretnék csinálni, hogy legyen télen is/ősszel is, mivel tudnám tartósítani? Tapasztalatok? ötletek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 12:09
1/2 anonim válasza:
Dunsztolással. Amikor megfelelően sűrűre beforraltad azonnal steril üvegekbe töltöd, rácsavarod a tetejét és 5 percre fejtetőre állítod . Ezután száraz dunsztban hagyod kihűlni. Párnák és pokrócok között. Minél lassabban hűl ki annál jobb.
Ha bizonytalan vagy tehetsz bele nátrium benzoátot.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! azt csak a tetejére kell szórni,vagy belekevernI?:)
2017. aug. 17. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!