Darabos madártejet hogy lehetne "megmenteni"? Ízre jó lett, csak az állaga nem az igazi. Szűrni már próbáltam, nem sokkal lett jobb.
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 17:24
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon magas lángon főzhettem és a tojás kicsapódott.
2017. máj. 20. 18:27
4/6 anonim válasza:
Nem a láng a lényeg hanem az időtartam.
Mikor már beleöntöd a tojássárgát én már leis zárom a lángot nehogy még véletlenül se rántsa össze.
Igen a botmixer jóötlet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, bevált. 3-szor átszűrtem, aztán botmixerrel jól átdolgoztam, végül hűtés. A tetején lett egy habréteg, azt leszedtem, alatta szép selymes a krém. :)
2017. máj. 20. 21:44
6/6 anonim válasza:
Nem kell átszűrni. Elég botmixerrel. Nekem mikor kicsapódott és lebotmixereztem tökéletes lett, bár kell, hogy alapból sűrű legyen az állaga a madártejnek, mert ha alapból híg a botmixerrel olyan lesz, mint a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!