Krémleves probléma? Tippeket keresek!
Figyelt kérdés
Krémleveseknél probléma sokszor a zöldségfélék héja, például a zöldborsó, kukorica, paprika esetében. Hiába pürésítem, apró darabok maradnak és igen erösen felfújnak mindenkit.
Mit lehet ez ellen tenni, van valakinek használható tippje?
2019. aug. 3. 18:56
1/7 anonim válasza:
Orvost javaslom, akinek egy tányér zöldborsó leves gondot okoz annál valami egészségügyi gond van
2/7 anonim válasza:
Szűrd át. Turmixolás után egy spatula segítségével átszűröd, tökéletes, selymes krémlevesed lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Milyen szüröt használtok? Azt ami olyan, mint egy teaszürö, csak nagy? (Bocs, kezdö vagyok)
2019. aug. 3. 20:17
6/7 anonim válasza:
Sűrűbben rácsozottat használj, amin például lisztet, porcukrot is szitálsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. aug. 3. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!