Elborsoztam a Vasárnapi aranysárga tyúkhúslevest,mit tegyek? Meg kéne menteni.
Figyelt kérdés
Felhígítani nem akarnám,
Valami megoldás?
#Sok só,elsózás,só,leves,főzés,
2020. júl. 19. 10:56
1/6 anonim válasza:
SOk mindent nem tudsz tenni. Vagy a lé egy részét leszeded (félreteszed máskorra), és öntesz hozzá vizet meg teszel füszereket, vagy vállalod a balsikert.
2/6 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy erőspaprikát már nem raksz bele. Ennyi. Nincs rá se trükk, se varázslat. Ha nem akarod felhígítani, akkor sz úgy marad.
De tapasztalatból mondom, nem is nagyon éri meg felhígítani, mert általában nagyon sok víz kell bele. Rengeteg levesed lenne, és minden más íze elmenne.
Meg annyit, hogy tanulsz a hibádból. Ha nem tudod rutinból belőni a bors mennyiségét, legközelebb tedd rozsdamentes fűszertojásba, és úgy lógasd a levesbe. Többször kóstolj a fövési idő alatt, és ha úgy érzed eléggé kioldódott, akkor vedd ki, hogy ne főljön tovább.
3/6 A kérdező kommentje:
Most megbróbálom mégis egy kis hígítást,legközelebb pedig fűszertojásozom.Kőszönöm a válaszokat.
2020. júl. 19. 11:51
4/6 anonim válasza:
Csinálj hozzá natúr főtt krumplit, amellé borsosan is finom lesz.
5/6 anonim válasza:
Elárulnád, hogy hány tányér levesbe mennyi borsot tettél, és egészben vagy örölve?
6/6 anonim válasza:
4-es: ti a HÚSLEVESHEZ KRUMPLIT esztek??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!