Mitől lett ilyen a linzer tésztája ?
Tehát,hogy ugye a linzertésztának, hogy vékonyan lehessen szaggatni,olyan,hogy is mondjam,tömötnek kéne lennie...Az enyém viszont nyúlós lett. Nem hiszem,hogy a repcepttel van a gond,már sokat kipróbáltam,de ezt egy ilyen videóban kéyzítette el a szakács,tehát nem ezzel van szerintem a gond...Tudna esetleg valaki egy jó receptet adni,vagy megmondani mitől ilyen,és hogyan lehetne még kezdeni vele valamit ?
(Sajnos így még nem tudom megcsinálni a linzereket,összeszűkül a tészta,ahogy kiszaggatom...Tényleg nem tudom mit rontottam el megint)
3:2;1 arányban liszt vaj cukor.
Esetleg egy tojássárga es 1-2 ek. jéghideg víz.
Semmi más nem kell bele.
Nem tudom elküldeni a linkjét (valamiért nem engedi),de írd be a youtubba,hogy "Linzer karika videó recept",és a találatok közt az első.
Jól hangzik a recept amit írtál,köszi,szerintem az lesz a következő nekifutás :)
Köszi, nézem...
Nem kellett hűtőbe tenni?
A margarinnal soha nem leszcolya mint vajjal.
Mindig jéghideg vajjal morzsolom el a lisztet és csak utána adom hozzá a cukrot meg a tojássárgát
4-es,igen,kellett egy órát ...lehet,hogy kevés volt neki ?
5-ös,jaj az kár :( Nekem tejallergiám van,ezért csak az ilyen növényi margarint tudom használni ...Biztos nem lehet valahogy kompenzálni ?
Jaa igen,köszi,a tojássárgájával volt egy kis baki,először azt is beletörtem,de észbe kaptam és kistállal meg kanállal kábé ki tudtam szedni ...de azért egy kicsi maradt benne (ami kvázi ugye hozzá volt ragadva a sárgájához)
Köszi,rakok bele egy kis lisztet (most elég olajosnak néz ki,tehát tényleg lehet a margarin állagával baj volt),és most úgy tervezem berakom éjszakára a hűtőbe,aztán majd reggel,hátha ...Az úgy jó lenne ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!