Az ilyen olcsobb főzőlapok (6-7 ezer) jok husetelek (pl porkolt) keszitesehez?
Én is az indukciósat javaslom. Korábban normál elektromos kályhán ment a főzés, de mióta ez van, a kályha le van tojva.
:)
Nagyon szeretek indukcióson káposztát is párolni.
Kis sem nyomom a levét, csak teszek alá egy kis olajat, megsózom és bedobom egy lábasba, lefedve. 70 fokra állítva gyönyörűen párolódik, alig kell kevergetni.
Pörkölt is tök jól készül rajta.
Átalakítók nem érik meg, nagy az energiaveszteség. Indukciós kb 25%kal kevesebb energiát használ, mint a kerámialapos és kb 40-50%-kal kevesebbet, mint a vasmagos
A tesco go cook és az ikea 365+ edényei olcsók és tökéletesen megfelelnek az indukciós rezsóra
Szegény 1-es válaszolót jól lehúzták.
Gondolom az olyanok, akik még sosem használtak indukciósat.
A hagyományos rezsóval nem lehet egy lapon említeni.
Olyan sok előnye van egy indukciósnak, hogy "kötelezővé tenném" a használatát.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!