Mit ronthattam el a habcsók készítésénél?
Figyelt kérdés
Felverem a tojás fehérjét keményre majd fokozatosan adom hozzá a porcukrot és akkor folyóssá válik és nem áll meg szép habban. Nem tudom mitől van!? Tippeket és tanácsokat szeretnék!2020. ápr. 20. 11:39
1/6 anonim válasza:
cukorral együtt kellett volna felverni
2/6 anonim válasza:
Félig kell felverni, és akkor elkezdeni hozzá adagolni a porcukrot!
Akkor kőkemény lesz a cukros hab.
3/6 anonim válasza:
Nigella receptje is így írja!
"A hideg tojásfehérjét félig felverjük gépi habverővel, majd ha kezd fehéredni ez kb 3 perc akkor szórjuk hozzá a cukrot és így verjük fel kemény habbá.
Akkor jó a hab ha a tálat megfordítjuk és a hab nem csúszik ki belőle, hanem teljesen benne marad a tálba."
4/6 anonim válasza:
Habcsokhoz nem forro cukorszirupot kell hasznalni? Masik csak a cukros, felvert tojashab.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én csipet só, porcukor, tojásfehérje és keményítő kombinációt szoktam,olyan lesz mint a bolti habkarika
6/6 anonim válasza:
4: a macaronhoz kell a szirup feltétlenül! A tojáshab nekem működik úgy, ahogy az előbb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!