Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit ronthattam el a habcsók...

Mit ronthattam el a habcsók készítésénél?

Figyelt kérdés
Felverem a tojás fehérjét keményre majd fokozatosan adom hozzá a porcukrot és akkor folyóssá válik és nem áll meg szép habban. Nem tudom mitől van!? Tippeket és tanácsokat szeretnék!
2020. ápr. 20. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
cukorral együtt kellett volna felverni
2020. ápr. 20. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Félig kell felverni, és akkor elkezdeni hozzá adagolni a porcukrot!


Akkor kőkemény lesz a cukros hab.

2020. ápr. 20. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Nigella receptje is így írja!

[link]


"A hideg tojásfehérjét félig felverjük gépi habverővel, majd ha kezd fehéredni ez kb 3 perc akkor szórjuk hozzá a cukrot és így verjük fel kemény habbá.

Akkor jó a hab ha a tálat megfordítjuk és a hab nem csúszik ki belőle, hanem teljesen benne marad a tálba."

2020. ápr. 20. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Habcsokhoz nem forro cukorszirupot kell hasznalni? Masik csak a cukros, felvert tojashab.
2020. ápr. 20. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csipet só, porcukor, tojásfehérje és keményítő kombinációt szoktam,olyan lesz mint a bolti habkarika

2020. ápr. 20. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
4: a macaronhoz kell a szirup feltétlenül! A tojáshab nekem működik úgy, ahogy az előbb leírtam.
2020. ápr. 20. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!