Torta készítése?
5dl tej
6 dkg búzadara
15 dkg porcukor
15 dkg vaj
50 dkg leszemezett ribizli, vagy meggy, eper stb.
A tejből és a búzadarából tejbegrízt főzünk. Nem kell több dara bele, és nem kell nagyon sűrűre sem főzni, ha forrón joghurtszerű az állaga, az éppen jó állagú lesz mire kihűl.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, ezután keverjük össze a már teljesen kihűlt tejbegrízzel, a végén adjuk hozzá a gyümölcsöt, hogy ne törjön össze, és már kenhetjük is a tortalapok közé. Nagyon finom krém lesz belőle, gyerekeknek kifejezetten ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!