Viszonylag gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételek?
Sziasztok!
Életemben először szeretnék valamit főzni, valami normálisat, ami kicsit bonyolúltabb egy tejbegríznél vagy egy tojásrántottánál.
Valami valóban egyszerű, kezdőknek és főzéshez való érzékkel nem rendelkezőknek is egyszerűen elkészíthetőt.. :)
Nézegetem a google "egyszerű receptek kezdőknek" találatait, de így se jutottam előrébb.. :(
(Azt hiszem, a krumplistészta vagy a paprikás krumpli lenne a megfelelő, de azokat most nem szeretnék enni.)
A válaszokat zöld kézzel értékelem és köszönöm!
ui.: A zacskós leves, mirelit/gyorsfagyasztott dolgok valamilyen körettel, vagy az ételrendelés nem opció. Alkotni szeretnék :)
Végül egy ismerősömre ráírtam a kérdés kiírása után, ő is a csirkemellt javasolta.
Ha már alkotni is szeretnék valamit (mert a csirkemell felcsíkozás és megsütés nem valami bonyolult) csináltam mellé krumplipürét :)
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek nyomtam a zöld kezet! :)
A csilisbab is jól hangzik. Szeretem is.
Szerintem az lesz a következő :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!