Lecsó, kinai pirított tészta/rizs, brassói, bácskai rizseshús - ha konkrét recept is kell, írj.
2020. máj. 26. 20:00
3/16 anonim válasza:
Sültkrumpli sültvirslivel és tartármártás
2020. máj. 26. 20:19
4/16 anonim válasza:
Csirkemell felcsíkoz 1centi szélesre, kicsit besóz, palacsintatésztába (tej 2dl, 1tojás, meg annyi liszt, hogy higabb puding állagú legyen, csipet só) csirke belemárt, forró olajban aranysárgára süt, mellette teflonban méz+csili, a kisült csibét megforgatni benne, jóétvágyat 😁 kb 15 perc és garantánt a siker. Rízzsel vagy salátával a legjobb.
2020. máj. 26. 21:26
5/16 anonim válasza:
Sült csirkecombok vagy fasírt krumplipürével, ezt minden pasi és gyerek is szereti és elronthatatlan
2020. máj. 26. 21:52
6/16 A kérdező kommentje:
Végül egy ismerősömre ráírtam a kérdés kiírása után, ő is a csirkemellt javasolta.
Ha már alkotni is szeretnék valamit (mert a csirkemell felcsíkozás és megsütés nem valami bonyolult) csináltam mellé krumplipürét :)
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek nyomtam a zöld kezet! :)
2020. máj. 26. 22:25
7/16 anonim válasza:
chilis bab sem egy nagy dolog, hagymát kell csak aprítani hozzá ,darálthusival megpirítani a többi cuccot(fűszereket,paradicsomlé) meg csak beledobálni utána :D
2020. máj. 26. 22:45
8/16 anonim válasza:
jaj előző vagyok, kihagytam a kukoricát meg a babot :D de nyilván néznél receptet mi kell bele, csak arra akartam utalni hogy tényleg egyszerű és én szerintem finomra meg lehet csinálni
2020. máj. 26. 22:47
9/16 A kérdező kommentje:
A csilisbab is jól hangzik. Szeretem is.
Szerintem az lesz a következő :)
2020. máj. 26. 22:50
10/16 anonim válasza:
Szerintem a kérdést fordítva tedd fel magadnak. Milyen ételeket szeretsz, és abból a listából válaszd ki, amely a legegyszerűbbnek tűnik. A második szempont, hány napra akarsz főzni? Csirkéből sokmindent lehet, levesbtől kezdve pörköltig. Ebből kb. 2 napra érdemes főzni. Ha szereted a gombát, abból 1-2 napra lehet főzni. Sertésből már akár 3-4 napra. Lecsó is eláll 4 napig. Köret is kell persze, legegyszerűbb talán a rizs, tarhonya vagy száraztészta. Galuska már bonyolultabb. Halat sütni sem nagyon bonyolult, az is kb. 2 napra ideális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!