Szeretitek a rántott csirkén a csirkebőrt? Bőrrel együtt paníroztok, vagy anélkül?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 15:38
11/13 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy emberek eszik/készítik bőrrel. Ez érdekes, kíváncsiságból meg is kóstolnám, de a bőr nélküli csapatot támogatom. Nekem úgy az igazi.
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a hasznos-jel, mert hát ugye ízlések és pofonok, elfogadom, aki szereti, csak az úrnak nem, aki eleve nem is eszik csirkét. Nem tudom, miért válaszolt.
A sültcsirke bőrét én is szeretem, ha finom ropogósra van sütve, azzal nincs bajom, csak a rántottal, meg a levesben, pörköltben főttel. Azt könnyen megoldom, egyszerűen leszedem.:) Azért kérdeztem rá pont a rántottra, mert magát a panírt viszont szeretem, de ha bőrös, akkor pont a panír lejön együtt a bőrrel.
2020. máj. 20. 13:13
13/13 anonim válasza:
Nagyon értelek, pont így vagyok vele.
Nem zárkózom el az újtól, szívesen megkóstolok bármit. Azt is amit egyszer már próbáltam előtte.
A bőrt sem szerettem semmilyen formában, mára a sültet imádom. 🤤
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!