Szeretitek a rántott csirkén a csirkebőrt? Bőrrel együtt paníroztok, vagy anélkül?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 15:38
2/13 A kérdező kommentje:
Én is, de anyum mindig rajta hagyja. Kíváncsi vagyok, tényleg..
2020. máj. 19. 15:45
3/13 anonim válasza:
1-es vagyok: Grillcsirkén nagyon szeretem a bőrt, amikor olyan fényes-ropogós! De a panír alatt azt a "főtt" nyúlós izét... Brrrrrr…. :))))
4/13 anonim válasza:
Mióta a saját főztömet eszem (kb 40 éve), nem volt nálunk rántott csirke, se bőrrel, se anélkül. Nem is lesz!
73/F
5/13 anonim válasza:
Jöhet a bőr minden formában! Sütve is, főzve is szeretem. Megeszek mindent.
7/13 anonim válasza:
Én nagyon IMÁDOM!!!! :) Nagy kedvencem a csirkebőr minden formájában. :)
Sülve, főzve, ropogósan.
Mi bőrrel együtt panírozunk, ha olyan húst veszünk/kapunk a boltban amin rajta van a bőre.
Sült-grill csirkén a bőr - isteni, rántva a bőr - nyami, levesbe főzve a bőr - mennyei. :)
8/13 anonim válasza:
Akkor van gond Kérdező, ha te utálod és anyád mégis ilyennel vár.
A csirkét bőr nélkül írja a recept, amiről anyukád is meggyőződhet egy étteremben.
Viszont ha egy család szereti a bőrt, akkor csinálják úgy!
9/13 anonim válasza:
Én bőr nélkül készítem, de ha pl vendegsegben bőr van a panir alatt akkor ki kerülöm.
10/13 anonim válasza:
Nagyon szeretem a bőrt. A legjobb :) Sütve, főzve, bárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!