Hogy készítik a panírozott hagymát? Lent a többi
Figyelt kérdés
Egyszer étteremben ettem azt hiszem szalma hagyma volt a neve. Lehet nem szalma hagyma a neve, nem tudom de nagyon ízlett. Szeretnék készíteni, ha tudtok segíteni akkor lécci írjátok le hogyan kell csinálni, mert ez lenne a holnapi vacsora :P köszi2010. júl. 27. 22:26
11/11 anonim válasza:
A hozzászólók eddig kétféle receptet írtak le neked :
1.) SÜLTHAGYMA
A vékonyra vágott hagymakarikákat lisztben megforgatva forró olajban kisütik...
(Ilyet szoktunk a hagymásrostélyos hússzelet tetejére kisütni.)
2.) PANÍROZOTT HAGYMAKARIKA
A kicsit vastagabbra vágott hagymakarikákat panírozva (liszt+tojás+liszt) forró olajban kisütik...
Ezt az utóbbit csinálhatod sörtésztával is : lisztet tojással elkeverve híg masszát készítesz, ebben megmártod a hagymakarikákat és forró olajban kisütöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!