Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítik a panírozott...

Hogy készítik a panírozott hagymát? Lent a többi

Figyelt kérdés
Egyszer étteremben ettem azt hiszem szalma hagyma volt a neve. Lehet nem szalma hagyma a neve, nem tudom de nagyon ízlett. Szeretnék készíteni, ha tudtok segíteni akkor lécci írjátok le hogyan kell csinálni, mert ez lenne a holnapi vacsora :P köszi
2010. júl. 27. 22:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólók eddig kétféle receptet írtak le neked :


1.) SÜLTHAGYMA

A vékonyra vágott hagymakarikákat lisztben megforgatva forró olajban kisütik...

(Ilyet szoktunk a hagymásrostélyos hússzelet tetejére kisütni.)


2.) PANÍROZOTT HAGYMAKARIKA

A kicsit vastagabbra vágott hagymakarikákat panírozva (liszt+tojás+liszt) forró olajban kisütik...


Ezt az utóbbit csinálhatod sörtésztával is : lisztet tojással elkeverve híg masszát készítesz, ebben megmártod a hagymakarikákat és forró olajban kisütöd...

2010. júl. 28. 03:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!