Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sok helyen azt olvasom hogy...

Sok helyen azt olvasom hogy krumpli, karfiol, karalábé levest paprika nélkül készitik. Miben másabb izre?

Figyelt kérdés
Mi nagyon szeretjük pl a karalábé levest.Imádja a családom ahogy elkészitem.De szeretném kipróbálni fehéren is.
2011. júl. 26. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Megfőzöd paprika nélkül, megkóstoljátok, ha nem ízlik, teszel bele paprikát és forralod 10 percig.
2011. júl. 26. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nalam epp forditva van,csak a krunplit csinalom paprikasan,a többit is megprobalom.

A karfiol,karalab,borsot,ugy keszitem,aprora hagymat vagok,üvegesre piritom,bele a karalab,sargarepa kockara vagva,megpuhitom,,ha kesz,felengedem,izesitem,aprora vagott zöldsegzödjet teszek bele,es grizgaluskat,tejfölösen.A borsot,szinten igy,a karfiolt ha keszitem,azt elöre kifözöm,a hagymat piritom,megfözöm es bele a karfiolt,de szerintem ez nem is fontos külön megfözni,csak epp igy fözi anyukam is.Mindegyik levesbe,lehet tesztat v grizg. fözni ,es tejfölösen.

2011. júl. 26. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyiban, hogy nem paprikás rántással rántod be.
2011. júl. 26. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!