Mit tudnék készíteni ezekből az alapanyagokból: paprika, paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, krumpli, tojás?
Hello!
Ahogy elolvastam az alapanagaidat, egyertelmuen a lecsos tojas jutott az eszembe. Ezt ketfelekeppen is eltudod kesziteni. Elkeszited a zoldsegekkel a lecsot, a szokasos modon, felvered a tojast es mintha rantotat keszitenel hozzaontod es keszre sutod. Nalunk ez a paromnak jott be nagyon, nekem a fottojasos a bevalt. Szoval a lecso elkeszul, aztan a tojast megfozod, hozzavagod, ugy teszed hozza es a krumplit is megfozve.
Jo etvagyat!
A 2. válaszoló vagyok. A krumplit kockára vágod, olajban megsütöd (sült krumpli), majd felversz néhány tojást, sózod, és pici olajon elkezded sütni, mint a rántottát. Gyorsan rádobálod a sült krumplit (még mielőtt elkezdene dermedni a tojás), és összesütöd. Ennyi.
A salátához pedig összevágod a paradicsomot, meg a paprikát, sózod, raksz rá összevágott hagymát, meg fokhagymát, és egy kis olajjal meglocsolod.
lehetne még akár rántott vöröshagyma sült krumplival vagy krumplipürével és paradicsom-paprika salátával
A rántott vöröshagymához kisujjnyi vastagra kell karikázni a hagymát, ételízesítővel megszórni, hagyományos módon panírozni és bő olajban kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!